Samen groeien.
Dát werkt!

Alleen ga je het snelst, maar samen kom je verder. De successen die we tot zover hebben gemaakt, zijn het resultaat van de goede samenwerking tussen het team en de klant.

Over Peter

Je website zou voor jou moeten werken, niet andersom. Daar geloof ik heilig in. Het is dan ook mijn missie om websites te maken die bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfs- en marketingdoelen.

Doordat ik met een team zelfstandige professionals werk, kan in continu snel en flexibel blijven meebewegen met al mijn klanten. 

De grootste les die ik tot nu toe heb geleerd, is dat ik niet moet proberen alles zelf te doen. Ik moet doen waar ik goed in ben en daar nóg beter in worden.

My Rules for Success

Één marketingstrategie

Waarom voor elke medium een andere partner? Ik help je graag aan een all-round marketingoplossing. Alle platformen, door één partij.

Transparante communicatie

Eerlijk doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Door eerlijke verwachtingen te scheppen weet jij altijd waar je aan toe bent.

Nauw betrokken klanten

Wekelijks contact en maandelijks evalueren. Zo kunnen we meteen op nieuwe trends springen en lossen we problemen direct op.

Gas d’r op!

Zeg maar gedag tegen lange wachtrijen of een projectduur van maanden. Zodra ik een akkoord heb, begin ik meteen voor je te knallen.

Successen worden gemaakt met…

Peter Sardo Infirri

Webontwikkeling & Strateeg

Stef Schreurs

Copywriter & SEO Specialist

Victor Wennekes

Fotografie

Samenwerken?

Wij zijn continu opzoek naar zelfstandige professionals in de online marketing sector. Webontwikkelaar, Designer, SEO, SEA, CRO, wat je je maar kan bedenken.

Denk jij dat je extra waarde kan bieden aan het Sardo Tech team en aan mijn klanten? Stuur me dan een bericht via het contactformulier, LinkedIn of WhatsApp. Bellen mag natuurlijk altijd.

Heb je vragen?

Die neem ik graag bij je weg. Je kunt gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier en via LinkedIn. Een belletje mag natuurlijk ook altijd!