Succes verhalen.

Ontdek wat we bij andere hebben gecreëerd.

Bekijk de webshop →

The DIY Store is een webshop die complete DIY pakketten voor volwassenen maakt. De stijl van de webshop moest proffesioneel, maar toch speels worden. Deze webshop ben ik samen met mijn zus gestart, om creativiteit te stimuleren bij volwassenen. Werken met je handen, in plaats van met je hoofd, zorgt namelijk voor een verbetering in je mentale gesteldheid!

Bekijk de webshop →

STEEZI is een webshop voor moderne, comfortabele dameskleding. Lara wilde haar kledingcollectie tonen op een elegante, monderne en minimalistische wijze. Binnen één maand was de webshop online en kon ze beginnen met verkopen.

“De samenwerking met Sardo Tech is heel goed verlopen. Ik heb erg efficiënte afspraken gehad met Peter waar op alle fronten met je mee wordt gedacht. Hierdoor heeft hij een webshop kunnen realiseren die aan al mijn verwachtingen voldoet.”

Lara Hamer, STEEZI

Bekijk de website →
Bekijk de webshop →

Schlechter Transport & Verhuizingen is een all-round erkende verhuizer. Op de website zijn alle verschillende takken van het verhuizen terug te vinden. Op de webshop is het mogelijk om verhuismateriaal te bestellen en te huren. Daarnaast ondersteunen wij Schlechter Transport & Verhuizingen met social media en andere online marketing taken. 

“Erg fijn bedrijf om mee samen te werken. De communicatie is altijd snel en professioneel. Peter en zijn team geven goede adviezen en denken altijd met ons mee. Ons doel is/was een informatieve site neerzetten waarbij onze klanten online antwoord krijgen op al hun verhuis- en transport (aan)vragen. Wij zijn erg blij met Sardo Tech als partner!”

Jeroen Schlechter, Schlechter Transport & Verhuizingen

Bekijk de website →

Weijenberg Invest is een organisatie die investeerd in digitalisering in de zorgsector. René wilde een website laten maken die de missie, visie en strategie van Weijenberg Invest op een elegante manier kon overbrengen. Er is gekozen voor een one-pager waar al deze punten in naar voren zijn gekomen.

Peter heeft een frisse ambitieuze blik op het bouwen van websites. We hadden hetzelfde gevoel hoe de website eruit moest komen te zien qua kleuren, foto’s en video’s waardoor het proces heel eenvoudig en prettig verliep. Ook na de oplevering blijft hij in contact wat ik als heel prettig ervaar.

René Weijenberg, Weijenberg Invest B.V.

Bekijk de website →

QR-FIT is een jong, innovatief concept waar ik vanaf het eerste moment in geloofde. Ondertussen gaan zij dan ook als een speer en staan hun beweegroutes door heel Nederland. Het design voor de website was al voor 80% af, waarna ik samen met Jimmy de andere 20% heb afgemaakt. Hun website is vooral gericht op B2B, aangezien hun afnemers bedrijven en gemeenten zijn. 

“Er werd duidelijk gecommuniceerd en alle verwachtingen zijn overtroffen. Er is een mooie en sportieve website gecreëerd wat helemaal past bij de uitstraling van ons bedrijf.”

Jimmy-Boy Spies, QR-FIT

Bekijk de website →

UniWarm is de vloerverwarmingsleverancier van Nederland. Mijn naamgenoot Peter wilde graag een productcatalogus laten ontwikkelen voor zijn assortiment. Dit dient als informatieve ondersteuning voor iedereen die UniWarm producten gebruikt.

Naast de catalogus hebben wij de documentatie van het klimaatsysteem vloerverwarming gemaakt.

“Bij Peter krijg je uiterst professionele dienstverlening.”

Peter Riethorst, UniWarm B.V.

Bekijk de website →

Thom is eigenaar van een online marketing bureau, dus weet wel het een en ander over websites. Daarom hebben we ervoor gekozen om zijn website samen te maken. Dat werkte goed, want binnen een dag stond de website online. Daarnaast wist Thom direct hoe hij zelf zijn website kan onderhouden, future-proof dus!

Peter heeft mij super erg geholpen bij het bouwen van een professionele website. Peter is sterk in zijn communicatie en komt afspraken na. Helemaal tevreden met de website!

Thom Lipholt, De Marketing Guru

Bekijk de website →

Mathijs en Ton wilde een website waarbij alle takken van hun business naar voren moesten komen. Zij ondersteunen hun werkkrachten in de bouw namelijk op verschillende manieren. Daarnaast was een voorwaarde dat zij zelf teksten en afbeeldingen konden aanpassen, dus is ervoor gekozen om de website samen te ontwikkelen. Snel, voordelig en vooral effectief!

In één dag de website kunnen opzetten met daarbij instructies de website tekstueel te kunnen onderhouden. Ook na deze dag is er de mogelijkheid contact te houden met de eigenaar om onduidelijkheden te voorkomen. Erg fijne samenwerking!

Mathijs Hartemink, MATONFLEX.

Wil jij ook online succes?

Laten we in contact komen met elkaar. Je kunt gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier en via LinkedIn. Een belletje mag natuurlijk ook altijd!